Trerätters
Välj fritt vilken förrätt, varmrätt och efterrätt du vill kombinera! Minst 10 portioner per beställning och rätt.
Förrätter
A - Bruschetta (vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika, tomat och olivolja).
B - Grillad sparris med räkspett och avokadokräm på en salladsbädd.
C - Smörstekt svamp från västerbotten serverad på rostat surdegsbröd med örtcrème.
D - Varmrökt röding serverad med krassecrème på en salladsbädd.
Varmrätter
A - Majskyckling och kryddostroulad och tranbärssås. Serveras med persiljestekt potatis.
B - Helstekt renfilé. Serveras med potatiskaka, svartvinbärssås, stekta kantareller och västerbottenscrème.
C - Rödvinbärsbrässerad oxfilé. Serveras med rödvinssky, potatisgratäng och päronsallad med ädelost.
D - Örtbakad lammrostbiff. Serveras med rödvinssky, potatiskaka, getostcrème och wokade rotsaker.
Efterrätter
A - Grillspett med exotisk frukt med hallonsås och hyvlad vit choklad.
B - Vaniljpannacotta serverad med citrusmarinerade hallon.
C - Kiwiparfait med limesirap.
D - Kladdkaka med vispad grädde.