Gröna Tomater

Catering till företag & privatpersoner

Trerätters


Välj fritt vilken förrätt, varmrätt och efterrätt du vill kombinera! Minst 10 portioner per beställning och rätt.

Förrätter

A - Bruschetta (vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika, tomat och olivolja).

B - Grillad sparris med räkspett och avokadokräm på en salladsbädd.

C - Smörstekt svamp från västerbotten serverad på rostat surdegsbröd med örtcrème.

D - Varmrökt röding serverad med krassecrème på en salladsbädd.

Varmrätter

A - Majskyckling och kryddostroulad och tranbärssås. Serveras med persiljestekt potatis.

B - Helstekt renfilé. Serveras med potatiskaka, svartvinbärssås, stekta kantareller och västerbottenscrème.

C - Rödvinbärsbrässerad oxfilé. Serveras med rödvinssky, potatisgratäng och päronsallad med ädelost.

D - Örtbakad lammrostbiff. Serveras med rödvinssky, potatiskaka, getostcrème och wokade rotsaker.

Efterrätter

A - Grillspett med exotisk frukt med hallonsås och hyvlad vit choklad.

B - Vaniljpannacotta serverad med citrusmarinerade hallon.

C - Kiwiparfait med limesirap.

D - Kladdkaka med vispad grädde.